Mihaela Bilic, medicul nutritionist de la Arena Bucatarilor

Mihaela Bilic, medicul nutritionist de la Arena Bucatarilor

Dr. Mihaela Bilic este autoarea a numeroase carti si articole despre o nutritie corecta, ea incercand mereu, cu succes, sa-i faca pe oameni sa inteleaga un adevar simplu: nu trebuie sa stii ce sa mananci, trebuie doar sa iti asculti instinctul!

Absolventa a Facultatii de Medicina din Bucuresti, dr. Mihaela Bilic este de 15 ani medicul nutritionist care vrea saaduca bucuria si placerea pe mesele romanilor. Medic primar diabet si boli de nutritie, la care s-a adaugat un masterat de psihonutritie la Paris, dr. Mihaela Bilic este autoarea unor carti de succes, vandute in mii de exemplare (Silueta dincolo de mituri, Traiesc, deci ma abtin, Sanatatea are gust) si promotor al multor campanii de educatie nutritionala. Mihaela Bilic si-a propus sa le redea oamenilor increderea in mancare, sa le arate ca sanatatea are gust! 

Prin intermediul numeroaselor evenimente, conferinte si seminarii la care a participat, sfaturile si recomandarile ei au ajuns in multe case si au ajutat multi romani. Dr. Mihaela Bilic ne indeamna sa facem din mancare un prieten si din alimentatia sanatoasa si echilibrata, un stil de viata!


Adauga comentariu:

Vifo (2018-01-08 09:56:30)
Cred ca emisiunea nu poate decat castiga printr-un plus de atentie la limba romana. In ultima emisiune, s-a facut vorbire de "sistemul imun" ("immune system") si de "imbunatatirea durerilor reumatice" (probabil se trage din ceva de genul "improvement of reumatic pain conditions"). Evident, e vorba de sistemul imunitar si de ameliorarea durerilor reumatice. Totodata, "fondue de viande" in pronuntie romano-franceza ar fi mai degraba "fondú de vita", nu "fóndu de vita."...
ivascu teodor marian (2017-09-30 07:38:35)
cum trebuie consumate alimentele in stil sanatos?...