INGREDIENTE:

Carne de vita

Chili

Chifle

Ardei gras

Dovlecel

Rosii cherry

Broccoli

Ceapa

Creveti

Cartofi

Branza Gruyère

Cascaval

Salata iceberg

Ceapa rosie

Ceapa verde

Castraveti murati

Rozmarin

Cimbrisor

Usturoi

Ulei de masline

Sare si piper

MOD DE PREPARARE

Pentru burgerii multicolori, carnea de vita este asezata pe gratar, apoi introdusa la cuptor. Dupa gatirea la cuptor, carnea este asezata în chifle si desavarsita cu salata iceberg, felii de rosii, ceapa rosie si castraveti murati. Pentru garnitura, cartofii fierti sunt sotati în ulei aromatizat cu usturoi, rozmarin, cimbrisor si ceapa verde.

Pentru burgerul Gourmet, carnea de vita aromatizata cu chili este gatita pe gratar, apoi introdusa la cuptor. Pentru completarea paletei de texturi a burgerului, se realizeaza un un amestec de branza Gruyère, cascaval simplu si afumat, care este introdus la cuptor, apoi este turnat peste carnea de vita.



La final, burgerul Gourmet este desavarsit cu legume (ardei, dovlecel, rosii, broccoli, ceapa) si cu creveti, toate gatite pe gratar.

Antricot de vita maturat cu ciuperci si cartofi

INGREDIENTE:

Antricot de vita 

Bourbon

Ciuperci Champignon

Ciuperci Pleurotus

Rosii cherry

Broccoli

Ardei gras

Patrunjel

Cartofi

Rozmarin

Cimbrisor

Usturoi

Ulei de masline

Chili

Sare neagra

Piper roz

MOD DE PREPARARE:

Pentru început, antricotul de vita maurat cu Bourbon 60 de zile este asezat pe gratar si aromatizat cu rozmarin, usturoi, piper roz, sare neagra, apoi introdus la cuptor.

Pentru garnitura, cartofii sunt fierti într-o infuzie de rozmarin, cimbrisor si piper, apoi pasati si aromatizati cu sare, patrunjel si cu o vinegreta din ulei de masline, usturoi, patrunjel si chili.

La final, paleta de arome a preparatului este completata de ciupercile Champignon si Pleurotus gatite pe gratar alaturi de rosii cherry, broccoli si ardei gras, toate aromatizate cu rozmarin, sare si vinegreta din ulei de masline, usturoi, patrunjel, chili. Pofta buna!