Cavatelli al ragu bolognese si tagliatelle al sugo di scampi

Cavatelli al ragu bolognese si tagliatelle al sugo di scampi

Cavatelli al ragu bolognese

INGREDIENTE:

Aluat Cavatelli:

Faina

Oua

Ricotta proaspata

Nucsoara

Sos Bolognese:

Carne tocata

Morvoci

Telina

Ceapa

Rosii pelati

Busuioc

Usturoi 

Vin alb sec

Pepperoncino

Ulei de masline

Sare

Piper

MOD DE PREPARARE:

Pentru inceput, se realizeaza aluatul amestecand faina, oua, ricotta proaspata si nucsoara, apoi se portioneaza, se formeaza cavatelli si se fierb al dente. 

Pentru sosul Bolognese, intr-o tigaie cu ulei de masline se adauga usturoi, pepperoncino, carne tocata, morcovi, telina, ceapa, rosii pelati, busuioc, vin alb sec, sare si piper dupa gust. Peste sos se adauga apoi cavatelli si se amesteca. Buon appetito!

Tagliatelle al sugo di scampi

INGREDIENTE:

Aluat tagliatelle:

faina alba

faina semola

oua

sare

ulei de masline

Sos:

langustine

migdale

sos de rosii pelati

smantana

pesto de busuioc

patrunjel

pepperoncino

unt

sare

piper

MOD DE PREPARARE:

Pentru inceput, se pregateste aluatul amestecand faina alba si faina semola, oua, sare si ulei de masline, dupa care se formeaza tagliatellele si se fierb al dente.

Sosul cu iz marin ce va desavarsi preparatul se realizeaza din: unt, langustine, migdale, sos de rosii pelati, smantana, pesto de busuioc, patrunjel, pepperoncino, sare si piper. Astfel realizat, peste sos se adauga tagliatellele si se amesteca. Buon appetito!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Articole pentru emisiune Arena Bucătarilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni