Fel principal: Ceviche de dorada cu fructe confiate si salata de quinoa 

INGREDIENTE:

Dorada
Suc de sfecla
Agar-agar
Lime
Lamaie
Portocala
Gulie
Mere
Sfecla
Quinoa colorata
Petale de trandafir
Seminte de fenicul
Seminte de chia
Baby kale
Coriandru proaspat
Alge wakame
Fulgi de cocos
Fructul pasiunii
Guma xantan
Flori de hibiscus uscat
Ulei de masline
Zahar

MOD DE PREPARARE:



Pentru inceput, dorada se aromatizeaza cu suc si coaja de citrice, ulei de masline, vinegreta de fructul pasiunii, baby kale si coriandru proaspat. 

Garnitura preparatului consta intr-o salata din alge wakame, fulgi de cocos afumati, quinoa fiarta, rondele de ridichi, sfecla si mar, toate asezonate cu un mix din petale de trandafir, seminte de fenicul, coji de portocala si de lamaie, seminte de chia. 

Spuma de citrice este realizata din suc si coaja de citrice, coriandru, seminte de fenicul, fructul pasiunii si guma xantan amestecate intr-un blender. Jeleul de sfecla este realizat din suc de sfecla, menta, zahar si agar-agar, apoi turnat in forme si introdus la frigider.


Fel principal: Medalion de vita cu sos de ciocolata si legume de sezon

INGREDIENTE:

Muschi de vita
Cardamom
Coriandru
Za’atar
Carbune vegetal
Baby morcovi
Fenicul
Ridichi
Turmeric
Cimbru
Sfecla
Zahar
Flori de hibiscus uscat
Petale uscate de trandafir
Ciocolata neagra
Cafea
Chili uscat
Vin rosu sec
Vin alb sec
Unt
Ulei de masline

MOD DE PREPARARE:

Pentru inceput, muschiul de vita este marinat cu un amestec din cardamom, coriandru, fulgi de hibiscus, za’atar, ulei de masline si pudra de carbune vegetal, apoi brezat in tigaie si introdus la cuptor. 

Garnitura preparatului consta in baby morcovi, fenicul si ridichi blansate, apoi trase la tigaie, alaturi de un piure din morcovi, turmeric, ulei, unt, cimbru, vin alb sec si sfecla prefiarta. 

La final, sosul este realizat din: vin rosu sec, zahar, unt, flori de hibiscus, boabe de cardamom, petale uscate de trandafir, coriandru, ciocolata neagra, cafea si chili uscat. Pofta buna!