Foie gras cu dulceata de merisoare si poke de ton rosu cu mix de susan

Foie gras cu dulceata de merisoare si poke de ton rosu cu mix de susan
Foie gras cu dulceata de merisoare

INGREDIENTE:

Ficat de rata
Merisoare
Zahar brun
Amaretto 
Sare
Piper 
 
MOD DE PREPARARE:

Pentru inceput, ficatul de rata este brezat, apoi prajit intr-o alta tigaie incinsa si asezonat cu sare si piper. Pentru dulceata de merisoare, in tigaia in care a fost brezat ficatul se caramelizeaza zaharul brun, apoi se adauga merisoarele tocate, grasimea de la foie gras, Amaretto si se flambeaza.


Poke de ton rosu cu mix de susan

INGREDIENTE:

Orez de sushi
Ton rosu
Sos de soia negru
Susan negru
Susan alb
Avocado 
Ghimbir 
Corali 
Lime
Apa
 
MOD DE PREPARARE:
 
Pentru inceput se pune apa la fiert, iar cand incepe sa clocoteasca se adauga orezul de sushi si se lasa sa fiarba. Avocado si tonul rosu se taie cubulete, se stropesc cu zeama de lime si sos de soia negru, apoi se adauga ghimbirul tocat, coralii, orezul fiert, susan negru si susan alb. Pofta buna!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Articole pentru emisiune Arena Bucătarilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni