IOAN FLORESCU - Pasteta cu branza si prepelita umpluta cu pasta de masline

30 Octombrie 2017, 10:00

INGREDIENTE:

  • Piept de prepelita
  • Iaurt
  • Unt
  • Ou
  • Faina
  • Branza
  • Spanac
  • Macris
  • Masline
  • Telina apio
  • Zucchini
  • Dovlecel
  • Ceapa
  • Sparanghel
  • Usturoi
  • Lapte
  • Lecitina
  • Piure de telina

MOD DE PREPARARE:

Pieptul de prepelita este umplut cu o pasta de masline cu unt, apoi prajit. 

Pasteta este realizata din doua parti de iaurt, o parte de unt, un ou, faina si macris, apoi umpluta cu tartar de rosii, cu o crema din branza si spanac si introdusa la cuptor. 

Pentru garnitura, intr-o tigaie cu ulei de masline se soteaza telina apio, zucchini, dovlecel, ceapa, sparanghel si usturoi. 

La final, preparatul este innobilat cu o spuma de telina realizata din piure de telina, lapte si lecitina. 



Sorbet de rosii cu ciocolata si fructe de padure

INGREDIENTE:

  • Rosii
  • Miere
  • Ciocolata 
  • Afine
  • Coacaze
  • Zmeura
  • Apa
  • Sare

MOD DE PREPARARE:

Sorbetul de rosii este realizat din rosii concasate si amestecate intr-un blender cu miere si sare, apoi lasat la rece. La final, paleta de arome a desertului este completata cu ciocolata si fructe de padure glasate in apa cu miere. 

Vezi episoade in intregime pe