Starter: Vita Wagyu cu arici de mare si icre Beluga

Ingrediente: 

  • Vrabioara de vita Wagyu
  • King Oyster
  • Usturoi
  • Sos de soia
  • Icre Beluga
  • Arici de mare
  • Foita de aur
  • Unt 
  • Ulei
  • Sare
  • Piper 


Mod de preparare: 

Pentru inceput, ciupercile King Oyster sunt trase la tigaie in unt si ulei de masline, apoi parfumate cu usturoi si sos de soia.

 Vrabioara de vita Wagyu este brezata si la final innobilata cu foita de aur si cu aromele marine ale icrelor Beluga si ale ariciului de mare.


Fel principal: Mix platou de sushi

Ingrediente: 

  • Orez alb
  • Orez negru
  • Ridiche alba
  • Alga Nori
  • Icre Tobiko
  • Susan prajit
  • Castravete
  • Avocado
  • Ton
  • Somon
  • Vrabioara de vita Wagyu
  • Caracatita
  • Icre Beluga
  • Arici de mare
  • Taietei cartof dulce
  • Scoici Saint Jacques
  • Sare
  • Piper 

Mod de preparare:



Platoul de sushi propus este alcatuit din doua tipuri de Makizushi, Nigirizushi si Sashimi. 

Pentru  prima varianta de Makizushi, se intinde orezul pe alga Nori, se pun icre Tobiko, susan prajit, castravete, avocado, ton, apoi se ruleaza si se inveleste intr-o fasie de ridiche alba. O doua varianta de Makizushi se realizeaza astfel: pe alga Nori se intinde orez negru, susan prajit, somon, castravete si avocado, apoi se ruleaza. 

Pentru Nigirizushi se modeleaza in mana orezul si se inveleste cu felii de vita Wagyu, iar pentru Sashimi se folosesc scoici Saint Jacques, caracatita, ton, somon, icre Beluga, arici de mare si taietei de ridiche alba. Pofta buna!