Muschiulet de vitel cu cartofi si dulceata de ceapa

Muschiulet de vitel cu cartofi si dulceata de ceapa

INGREDIENTE:

  • Cartofi
  • Muschiulet de vitel
  • Ceapa
  • Vin de Porto
  • Galbenus de ou
  • Ardei iute
  • Mustar
  • Unt
  • Sare
  • Piper

MOD DE PREPARARE:

Pentru inceput se realizeaza dulceata de ceapa responsabila pentru aroma speciala a intregului preparat: intr-o tigaie se caleste ceapa, apoi se aromatizeaza cu vin de Porto. In aceeasi tigaie se calesc apoi cartofii, se asezoneaza cu sare si piper si se adauga carnea.

La final, preparatul se innobileaza cu doua sosuri speciale: unul realizat din unt cu ardei iute, iar cel de-al doilea din galbenus de ou si mustar.  

~Pofta buna!~


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Articole pentru emisiune Arena Bucătarilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni