INGREDIENTE:

  • Rosii galbene
  • Rosii cherry
  • Miere
  • Cimbrisor de padure
  • Telina apio
  • Ierburi de Provence
  • Gheata
  • Branza de burduf
  • Pudra de ciuperci
  • Zucchini
  • Ciuperci

MOD DE PREPARARE:

Pentru smoothie, rosiile sunt concasate, apoi amestecate intr-un blender cu miere, cimbrisor de padure, telina apio, ierburi de Provence si gheata. 

Pentru biscuiti, se realizeaza un amestec din branza de burduf si pudra de ciuperci, care se inveleste in folie alimentara si se lasa la rece, apoi se feliaza si se prajeste intr-o tigaie. 

Pentru garnitura, in tigaia in care au fost prajiti biscuitii, se soteaza apoi noisette de zucchini, rosii cherry si ciuperci. 

Turnulet din crema de branza cu tartar de rosii si granita verde



INGREDIENTE:

  • Branza de burduf
  • Smantana
  • Patrunjel
  • Spanac
  • Tarhon
  • Ardei
  • Rosii
  • Lapte
  • Oua
  • Ierburi aromatice
  • Faina
  • Ulei de masline
  • Apa
  • Sare
  • Piper

MOD DE PREPARARE:

Pentru inceput, clatita este realizata din lapte, oua, ierburi aromatice, ulei de masline, sare, piper si faina.

Crema de branza rece este realizata amestecand branza de burduf cu smantana si patrunjel. 

Pentru granita, intr-un blender se amesteca: patrunjel, spanac, tarhon, apa si ardei, apoi intregul amestec este dat prin sita si lasat la rece.  

La final, pentru tartarul de rosii, rosiile sunt concasate, taiate, apoi asezonate cu sare si ulei de masline. Pofta buna!