INGREDIENTE:

  • Branza de capra
  • Branza dulce
  • Parmezan
  • Patrunjel
  • Banane
  • Mar
  • Portocala
  • Lamaie
  • Ghimbir
  • Gheata
  • Apa
  • Masline umplute cu migdale
  • Pesmet panko
  • Oua
  • Caise
  • Cognac
  • Zahar
  • Sare
  • Piper

MOD DE PREPARARE:

Pentru inceput, budinca este realizata dintr-un amestec de branza de capra, parmezan si branza dulce, turnat in forme si introdus la cuptor timp de 25 de minute, la 160 de grade.

Smoothie este realizat din patrunjel, banane, mar, portocala, lamaie, ghimbir, apa si gheata.

Maslinele sunt date prin pesmet panko, apoi prin oua si puse la prajit.

Caisele sunt caramelizate in zahar, aromatizate cu cognac si flambate, apoi invaluite in aroma speciala a vinului alb.

Fel principal: Muschiulet de caprior Wellington cu sos de zmeura



INGREDIENTE:

  • Cotlet de caprior
  • Ficat de gasca
  • Faina
  • Trufa
  • Farsa
  • Cognac
  • Zmeura
  • Cimbrisor de munte
  • Foietaj
  • Baby spanac
  • Baby morcovi
  • Ulei de masline
  • Zahar
  • Sare
  • Piper

MOD DE PREPARARE:

Ficatul de gasca este dat prin faina, apoi prajit in tigaie, asezonat cu cognac si flambat. 

Pentru sos, tigaia in care a fost prajit ficatul se adauga zahar si zmeura. 

Cotletul de caprior este asezonat cu sare, piper... cimbrisor, apoi imbracat in folie alimentara si prajit in tigaie.

La final, pe foietaj se asaza o bucata de ficat, un strat de farsa, baby spanac, trufa si carnea de caprior. La final, totul se imbraca in foietaj si se introduce la cuptor.

Pentru garnitura, baby morcovii sunt fierti, apoi trasi la tigaie in ulei de masline aromatizat cu cimbrisor.