Supa de crab

06 Mai 2018, 11:00

INGREDIENTE:

Crab

Salota

Usturoi

Ceapa verde

Patrunjel

Ulei de masline

Apa

Vin alb

Unt

Sare

Piper
 

MOD DE PREPARARE:

Pentru inceput, crabul este fiert timp de 5-6 minute, apoi decorticat.

Pentru sos, intr-o tigaie cu ulei de masline se soteaza salota si usturoiul, apoi sunt aromatizate cu vin alb si flambate.

La final, in carapacea de crab se adauga pe rand: carnea de crab, ceapa verde, patrunjel, sosul realizat anterior, stock de crab si flori comestibile. 

Pisica de mare cu legume 

INGREDIENTE:



Pisica de mare

Malai

Salota

Usturoi

Rosii cherry

Ardei tricolor

Busuioc

Lamaie

Patrunjel

Baby broccoli

Vin alb

Ulei de masline

Unt

Sare

MOD DE PREPARARE:

File-ul de pisica de mare este asezonat cu sare, panetat in malai, apoi prajit in ulei de masline pana ce capata o crusta aurie.

Pentru garnitura, intr-o tigaie cu ulei de masline si unt se soteaza salota si usturoiul, se aromatizeaza cu vin alb, apoi se adauga pe rand rosii cherry, ardei tricolor si, pentru un plus de aroma, busuioc, zeama de lamaie si patrunjel.

La final, paleta de texturi, culori si arome a preparatului este completata cu baby broccoli caramelizat in ulei de masline si unt. Pofta buna!
 

Vezi episoade in intregime pe