Tartar din obrajori de ton cu avocado si icre negre

29 Aprilie 2018, 11:00

INGREDIENTE:

Obrajori de ton

Avocado

Frunze de Shiso

Icre negre

Yuzu

Soia

Wassabi

Habanero

MOD DE PREPARARE:

Pentru tartar, obrajorii de ton sunt taiati, apoi innobilati cu felii subtiri de avocado, frunze de Shiso tocate marunt, icre negre si cu un sos din yuzu, soia si wassabi. Pentru un plus de textura, culoare si savoare, la final tartarul este desavarsit cu habanero.

Salata de fructe exotice cu homar si icre negre

INGREDIENTE:



Homar

Mango

Avocado

Papaya

Castraveti

Susan

Icre negre

Maioneza

Wassabi

MOD DE PREPARARE:

Pentru salata exotica se realizeaza un amestec din mango, avocado, papaya, castraveti, susan si carne de homar, care se aromatizeaza apoi cu un sos realizat din maioneza si wassabi.

Platou traditional asiatic cu Maki si Sashimi

INGREDIENTE:

Homar

Alga nori

Orez

Susan

Castravete

Avocado

Foaie de orez

Fidea de orez

Lamaie

Icre negre

Frunze de bambus

MOD DE PREPARARE:

Pentru Maki, se asaza alga nori pe o foaie de orez, apoi se adauga pe rand orez fiert, susan, castravete, avocado, carne de homar si se ruleaza.

Pentru Sashimi, in coada de homar decorticata si fiarta se asaza felii de ridiche si avocado. 

La final, pentru un plus de culoare si savoare, platoul de sushi este innobilat cu fidea de orez, icre negre si frunze de bambus. Pofta buna!

Vezi episoade in intregime pe