Tigaie picanta din fructe de mare

Tigaie picanta din fructe de mare

INGREDIENTE:

Peste

Creveti

Calamar

Ardei iute

Patrunjel

Usturoi

Apa

Ulei de masline

Sare 

Piper

MOD DE PREPARARE:

Intai se curata crevetii de crusta exterioara din care se face un stock, adica se pun la fiert intr-o oala cu apa si sare si se lasa sa scada. Dupa fierbere se strecoara crustele si capetele crevetilor de lichidul in care si-au lasat aroma, iar aceasta supa se foloseste ulterior la tigaia picanta.

Calamarii se curata bine pe interior de intestine si oase, se spala si se taie bucati mai mici. Se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei de masline. Peste ei se adauga crevetii, impreuna cu supa de creveti, usturoi, sare, piper si ardei iute rosu din abundenta.

Se condimenteaza si cu putin patrunjel tocat marunt si tigaia este gata. Plating-ul este unul minimalist, care lasa preparatul sa straluceasca. La final, se stopeste farfuria cu suc de lamaie proaspat si cateva frunze de patrunjel.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Articole pentru emisiune Arena Bucătarilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni