Sezonul acesta calatorim in cele mai savuroase bucatarii ale lumii, de la clasicele bucatarii italiana si frantuzeasca, trecand prin povestile si exotismul preparatelor sud-americane, pana la ritualurile si preparatele din bucataria asiatica, fara s-o uitam, bineinteles, pe cea mai avangardista dintre toate, bucataria moleculara. 

Nutritia este componenta de baza a gastronomiei moderne, de aceea garnisim fiecare opera gustativa cu sfaturile de nutritie ale medicului primar nutritionist Mihaela Bilic. La final, pentru o experienta culinara deplina, maestrul Sergiu Nedelea este ghidul nostru prin patriile celor mai apreciate vinuri si ne invata cu ce vin sa asociem fiecare preparat.

Duminica aceasta, descopera povestea bucatariei nikkei si trei preparate realizate de un bucatar inovativ, Liviu Lambrino, fost concurent MasterChef si creatorul unor experiente culinare de exceptie. 



Cum se gateste carnea de iepure? Care sunt cele mai potrivite sosuri pentru carnea de vanat? Cum se prepara cel mai bun sushi?

Fie ca esti pasionat de bunataturi sau profesionist, descopera tehnici si secrete din spatele celor mai savuroase opere de arta culinara, in fiecare duminica, de la ora 10:30, numai la PRO TV!