Arena bucatarilor, in fiecare sambata de la ora 11:00, numai la PROTV

Arena bucatarilor, in fiecare sambata de la ora 11:00, numai la PROTV

Primeste la masa ta un duo inedit: un bucatar profesionist si un medic nutritionist! Chef Liviu Preda si Dr. Mihaela Bilic sunt gazdele creative cooking show-ului TV Arena Bucatarilor, sustinut de Selgros Romania.

Gandit pentru profesionistii si pasionatii de bunataturi de toate felurile, show-ul Arena Bucatarilor va prezenta, in fiecare episod, retete speciale, castigatoare la marile concursuri internationale, dar si cei mai talentati bucatari. Telespectatorii vor putea patrunde in cele mai tainice locuri ale restaurantelor lor preferate, si anume in bucatariile acestora.

in fiecare sambata, de la ora 11:00, chef Liviu Preda si dr. Mihaela Bilic vor porni intr-o lume plina de savoare! 

Arena Bucatarilor a pornit ca o competitie gastronomica dedicata profesionistilor din intreaga tara, organizata de Selgros Romania. Concursul urmareste tanara generatie de bucatari profesionisti, care se dueleaza, sub privirile agere ale juriului, animati de un singur gand: obtinerea unui loc pe podium. Concurentii se lupta pentru sansa de a scrie istorie si a reprezenta Romania, prin participarea la competitia internationala de gastronomie din Paris, Les Chef en’Or. 

Concursul acopera toate provinciile Romaniei. Probele incep cu regiunea Transilvaniei, urmand apoi Moldova, Muntenia, Banat si Dobrogea, iar totul culmineaza cu Marea Finala de la Bucuresti. 

Dr. Mihaela Bilic si chef Liviu Preda formeaza echipa de profesionisti a Arenei Bucatarilor, ei sunt cei care te ajuta sa faci din mancare un prieten!

Liviu Preda este castigatorul concursului Arena Bucatarilor din anul 2015. El este un bucatar talentat, care demonstreaza cu fiecare aparitie ca este din ce in ce mai bun si ca te poti perfectiona in domeniul tau doar prin auto provocare. 

Dr. Mihaela Bilic este unul dintre cei mai indragiti medici nutritionisti din Romania, supranumita si “nutritionistul vedetelor”. Ea are in spate o cariera de peste 15 ani in domeniul alimentatiei sanatoase si numeroase reusite profesionale. Ea vine sa ne dezvaluie secretele nutritionale ale bucatariei savurose si ne indruma pasii spre o viata sanatoasa si fara restrictii.

Cu ajutorul lor, telespectatorii vor descoperi cum sa se hraneasca sanatos si sa fie in forma. Sanatatea incepe din farfurie, iar specialistii Arena Bucatarilor pot oferi informatii si sfaturi practice, astfel incat mancarea sa devina un aliat, un prieten de nadejde si un prilej de bucurie in viata de fiecare zi. 

Intra in clubul Arena Bucatarilor, in fiecare sambata, de la ora 11:00, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Articole pentru emisiune Arena Bucătarilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni