Arena bucatarilor incepe sambata, 24 septembrie, de la ora 11:00, la Pro TV

23 Septembrie 2016, 15:04

Show-ul, organizat de Selgros si produs de Happening Media, aduce saptamanal in casele telespectatorilor adevarati imblanzitori de arome, bucatari profesionisti care vor jongla cu ingredientele, intr-un delicios joc de culori si mirosuri si vor da nastere unor adevarate bijuterii culinare.  

“Arena Bucatarilor” a pornit ca o competitie gastronomica, dedicata exclusiv profesionistilor din toata tara, in care preparatele vorbesc despre experienta si cunostintele talentatilor participanti. Bucatari profesionisti vin in emisiune sa-si prezinte aptitudinile culinare si sa impartaseasca publicului trucuri si tehnici care fac dintr-un preparat o opera culinara.

Gazdele emisiunii, medic primar nutritionist Mihaela Bilic si maestrul bucatar Liviu Preda, ne vor invata cum sa transformam ingredientele in preparate savuroase, sanatoase si adevarate surse de energie pentru organism.Maestrul Bucatar Liviu Preda este castigatorul “Arenei Bucatarilor” in 2015 si reprezentantul Romaniei la  competitia internationala de la Paris, “Les Chefs en’Or”, iar in fiecare editie isi va ajuta invitatii la prepararea retetelor cu care acestia si-au propus sa incante publicul.

Medicul primar nutritionist Mihaela Bilic ne va ajuta sa descoperim beneficiile si proprietatile fiecarui aliment. Vom invata cele mai bune moduri in care le putem asocia si gati, vom descoperi secretele alimentatiei sanatoase si vom da startul unui stil de viata sanatos, fara restrictii alimentare. 

“Arena Bucatarilor” aduce la PRO TV, in fiecare sambata, de la ora 11, tehnici si informatii pentru preparate savuroase si pentru o alimentatie sanatoasa si echilibrata. 
Vezi episoade in intregime pe