Chef Razvan Alexandru are o experienta de peste 15 ani in bucataria nationala si internationala, timp in care a luat parte la dezvoltarea gastronomiei moleculare alaturi de Ferran Adria, a lucrat ca Executive-Chef in bucatariile multor hoteluri de cinci stele din Barcelona, Valencia, Catalunya si a ridicat la cele mai inalte standarde bucataria romaneasca.

In anii petrecuti in bucataria spaniola, Chef Razvan Alexandru a fost ucenicul lui Ferran Adria la restaurantul „El Bulli”. Cotat cu trei stele Michelin, „El Bulli” a fost numit sase ani la rand „cel mai bun restaurant al lumii”. Aici, sub indrumarea maestrului Adria, Razvan a asistat la dezvoltarea bucatariei moleculare intr-o vreme in care acest concept nici nu era cunoscut in celelalte parti ale lumii. 

Chef Razvan Alexandru a lucrat si la restaurantul cu o stea Michelin „El Faro” in echipa condusa de maestrul Jordi Roca, unul dintre proprietarii restaurantului cu trei stele Michelin „El Celler de Can Roca”.



Chef Razvan Alexandru este cunoscut in lumea gastronomiei spaniole drept un promotor al ingredientelor nemodificate genetic. Datorita dragostei sale pentru ingredientele naturale, Razvan a primit in 2006 titlul de „Bucatarul anului” din partea Asociatiei Gastronomice Sancho Panza.
 

Duminica aceasta, descopera in premiera doua preparate ce valorifica din plin aromele toamnei si numeroase povesti din restaurantele cu stele Michelin, toate garnisite cu veritabile lectii de nutritie oferite de medic primar nutritionist Mihaela Bilic.

Descopera tehnici, secrete si povesti din lumea celor mai iscusiti maestri in arta culinara si delecteaza-te cu operele lor, in fiecare duminica, de la ora 10:30, numai la PRO TV!