Cotlet de berbecut in crusta de patrunjel cu polenta by Cesar Alonso Velasquez Baez

17 Decembrie 2017, 11:00

INGREDIENTE:

  • Cotlet de berbecut
  • Rozmarin
  • Busuioc
  • Malai
  • Mustar Dijon
  • Pesmet Panko
  • Parmezan
  • Patrunjel
  • Conopida
  • Cartofi
  • Baby morcovi
  • Sparanghel
  • Smantana lichida
  • Usturoi
  • Ulei de masline
  • Unt
  • Apa
  • Sare
  • Piper

MOD DE PREPARARE:

Pentru inceput, cotletul de berbecut este aromatizat cu rozmarin, sare si piper, brezat in ulei de masline. Dupa brezare, cotletul este uns cu mustar Dijon, imbracat intr-o crusta din pesmet panko, parmezan, rozmarin, ulei de masline si patrunjel, apoi introdus la cuptor timp de 2 minute.

Pentru garnitura se realizeaza un piure din conopida si cartofi fierti si amestecati cu unt, iar baby morcovii si sparanghelul sunt blansate si confiate in unt. 

La final, paleta de arome si texturi a preparatului este completata cu o polenta realizata din apa, malai, smantana lichida, parmezan, busuioc, sare si aromatizata cu un sos catalan realizat din usturoi, ulei de masline si patrunjel. Pofta buna! 



Vezi episoade in intregime pe