Invata cum sa reinterpretezi reteta clasica de mititei romanesti. Arena Bucatarilor, duminica, de la 10:30, la ProTV!

08 Noiembrie 2016, 15:05


	Invata cum sa reinterpretezi reteta clasica de mititei romanesti. Arena Bucatarilor, duminica, de la 10:30, la ProTV!

In fiecare duminica, de la ora 10:30, numai la PRO TV, descopera o multitudine de tehnici si preparate inovative, iesite din mainile unor mestri bucatari de renume, descopera povestile lor si sfaturi pentru un stil de viata sanatos din partea medicului primar nutritionist Mihaela Bilic.

Duminica aceasta, de la ora 10:30, Laszlo Szabolcs, un maestru bucatar pasionat de ceea ce face si de inovarea preparatelor traditionale, vine in Arena Bucatarilor sa ne povesteasca drumul sau catre succes in gastronomie si sa gateasca alaturi de maestrul bucatar Liviu Preda doua preparate surprinzatoare: 

  • un starter compus din muschi de vitel imbracat intr-o savuroasa crusta din creveti si o salata de corali;
  • un fel principal - reinterpretam celebrii si clasicii mititei romanesti, completati de o portie sanatoasa de cartofi preparati printr-o tehnica speciala. 

Descopera sfaturi pretioase despre nutritia si alimentatia bebelusilor, invata cum iti poti educa gusturile pentru a putea savura din plin fiecare aliment! 
Arena Bucatarilor, competitia gastronomica dedicata excluziv profesionistilor din toata tara, reuneste si in acest an cei mai priceputi bucatari din toate colturile Romaniei. Cei mai iscusiti maestri in arta culinara se intrec in preparate si tehnici pentru a impresiona juratii in cele 5 semifinale de exceptie: Bucuresti, Iasi, Constanta, Cluj si Arad. Juriul format din nume mari ale gastronomiei romanesti si internationale degusta si noteaza fiecare preparat si la final il desemneaza pe cel mai bun dintre cei mai buni artisti culinari.  

Arena Bucatarilor, in fiecare duminica incepand cu ora 10:30, la ProTV!

Pentru profesionisti si pasionati. De bunataturi!

Vezi episoade in intregime pe

Relationate