Muschiulet de caprior cu foie-gras si peltea de gutui
 
INGREDIENTE
  • Muschiulet de caprior
  • Bacon
  • Salvie
  • Cimbrisor
  • Sparanghel
  • Sfecla rosie
  • Pesmet panco
  • Fulgi de chili
  • Gutui
  • Cognac
  • Dulceata de ardei iute
  • Ficat de rata
  • Ulei de masline
  • Zahar
  • Unt
  • Sare
  • Piper
MOD DE PREPARARE

Muschiuletul de caprior fasonat este introdus intr-o punga speciala, asezonat cu unt, salvie, cimbrisor, sare, piper si gatit sous-vide, dupa care este imbracat in bacon si brezat in tigaie. 
 
Pentru garnitura, sparanghelul este stropit cu ulei si imbracat intr-o mantie din pesmet, fulgi de chili si sare, apoi introdus la cuptor alaturi de sfecla rosie invelita in folie de aluminiu. 
 
La final, pelteaua de gutui realizata din unt, gutui, zahar, cognac si dulceata de ardei iute va innobila foie-gras-ul din ficat de rata. Pofta buna!

File de ton cu legume de sezon si ou posat
 
INGREDIENTE
  • File de ton
  • Zeama de portocale
  • Ulei de masline
  • Baby morcovi
  • Broccoli
  • Conopida
  • Ciupercute
  • Rosii cherry
  • Ou
  • Mac
  • Sare
  • Piper
MOD DE PREPARARE

Fileul de ton este asezonat cu zeama de portocale, lasat la marinat, apoi gatit pe bloc de sare.

Pentru garnitura, legumele sunt stropite cu ulei si asezate pe blocul de sare alaturi de ton. 
 

Pentru oul posat, continutul unui ou se toarna intr-o folie alimentara unsa inainte cu ulei, dupa care se strange astfel incat sa se pastreze forma ovala a oului si se pune la fiert aproximativ 4 minute. Dupa fierbere, oul se imbraca intr-o mantie din mac si sare. Pofta buna!