INGREDIENTE:

Ratatouille:

Rosii

Ardei gras copt

Vanata

Zucchini

Usturoi

Cimbru

Pui Coquelet de Bretagne:

Pui Coquelet de Bretagne

Usturoi

Cimbru

Ulei de masline

Miere

Nucsoara

Alte fructe oleaginoase

MOD DE PREPARARE:

Pentru ratatouille, rosiile blansate, ardiul copt, vinetele si zucchini-ul se taie cubulete, dar si felii subtiri. intr-o tigaie se adauga rand pe rand ceapa si cubuletele de zucchini, vanata, ardei gras copt si rosii, apoi se asezoneaza cu usturoi si cimbru. Dupa calire, legumele sunt mixate, iar sosul rezultat se pune in vasul de ratatouille, care se completeaza apoi cu feliile de legume si se introduce la cuptor. 

Pentru pregatirea puiului Coquelet de Bretagne, puiul este mai intai transat, iar din bucatile ramase se face o farsa cu care sunt umplute pulpele. Dupa umplere, acestea sunt asezonate cu usturoi si cimbru, acoperite cu o folie de prospetime si puse la sous-vide, dupa care sunt prajite in baie de ulei. Pentru un plus de aroma, deliciu si savoare, la final, pulpele sunt imbracate in miere cu nucsoara si alte fructe oleaginoase.