Rulada de iepure, sos de vin si garnitura cu fasole

Rulada de iepure, sos de vin si garnitura cu fasole

Sanatatea incepe din farfurie, iar specialistii Arena Bucatarilor pot oferi informatii si sfaturi practice, astfel incat mancarea sa devina un aliat, un prieten de nadejde si un prilej de bucurie in viata de fiecare zi.

Rulada de iepure:

  • carne de iepure
  • momite 
  • ceapa 
  • ciuperci 
  • smantana
  • cimbru 
  • nuci 
  • ou

Sos de vin:

  • supa de iepure
  • faina
  • unt
  • vin
  •  

Garnitura de fasole:

  • fasole
  • naut
  • bacon
  • usturoi
  • patrunjel

MOD DE PREPARARE:

Carnea de iepure se fasoneaza, apoi se realizeaza o farsa din momite calite cu ceapa, ciuperci si nuci. Carnea de iepure ramasa dupa fasonare este mixata cu ou si smantana, apoi amestecata cu farsa realizata anterior. Pe o folie alimentara se asaza bucatile de carne peste care se pune compozitia anterioara, se ruleaza si se baga la cuptor.

Sosul ce completeaza preparatul este realizat din unt topit, peste care se adauga faina, vin si supa de iepure rezultata in urma punerii in apa clocotita a oaselor ramase dupa transarea carnii.

Garnitura este facuta din bacon calit cu putin usturoi, peste care se adauga naut, fasole si patrunjel.  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Articole pentru emisiune Arena Bucătarilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni