Salata Caprese reinterpretata

Salata Caprese reinterpretata

INGREDIENTE:

  • Suc de rosii

  • Pulpa de rosii

  • Rosii

  • Agar-agar

  • Mozarella de bivolita

  • Busuioc

  • Lamaie

  • Ultratex

  • Chips de rosii

  • Pamant comestibil

  • Ulei de masline

MOD DE PREPARARE:

Pentru inceput, rosiile sunt concasate, apoi amestecate cu pulpa si suc de rosii. In amestecul rezultat se adauga agar-agar si se pune la fiert, apoi se toarna in forme de silicon, se adauga mozarella de bivolita si se lasa la racit.

La final, paleta de texturi a preparatului este completata cu chips de rosii, pamant comestibil, ulei aromatizat cu busuioc si cu un jeleu de busuioc realizat din infuzie de busuioc, lamaie si ultratex.


 

Pui Coquelet cu legume de primavara

INGREDIENTE:

  • Piept de pui

  • Pulpa de pui

  • Usturoi

  • Spanac

  • Salota

  • Smantana lichida

  • Ou confiat

  • Sparanghel

  • Ceapa verde

  • Liliac

  • Ulei

  • Sare

  • Piper

MOD DE PREPARARE:

Pentru inceput, pieptul de pui si pulpa sunt gatite sous-vide, apoi pieptul este brezat in ulei aromatizat cu usturoi, iar pulpa de pui este prajita in baie de ulei.

Pentru garnitura, piureul de spanac este realizat din spanac sotat in ulei aromatizat cu salota, usturoi si smantana lichida, apoi mixat si aerat intr-un sifon.

La final, preparatul este innobilat cu sparanghel si ceapa verde blansate, ou confiat, liliac si mousse de usturoi. Pofta buna!

 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Articole pentru emisiune Arena Bucătarilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni