Ceviche de sea bass cu ceviche de castravete și sos de lapte de cocos


	Ceviche de sea bass cu ceviche de castravete și sos de lapte de cocos
Autor: Dan L. Brumar
Data: 13 Octombrie 2019

INGREDIENTE:

File de sea bass

Ceapă roșie

Ceapă verde

Castravete

Lămâie

Lime

Grapefruit

Portocală

Mentă

Busuioc

Mărar

Coriandru

Ghimbir

Ulei de măsline

Lapte de cocos

Sare

MOD DE PREPARARE:

Pentru început se realizează cevichele de sea bass. Într-un bol se pune file-ul de sea bass alături de ghimbir ras, castravete, mărar, mentă, coriandru, busuioc, ceapă verde, ceapă roșie, ulei de măsline, lapte de cocos, sare și se amestecă. În continuare, se asezonează cu zeamă de lămâie și zeamă de lime, după care se lasă la rece timp de 3 ore.

Pentru cevichele de castravete, semințele din interiorul unui castravete sunt scoase, după care restul castravetelui este pus într-o pungă de vidat, este aromatizat cu mărar, ulei de măsline, zeamă de lămâie, zeamă de lime și sare. În continuare, punga este scufundată pe rând, în apă fiartă, apoi în apă cu gheață, de câte 20 de ori, și de fiecare dată punga este ținută în vasul de apă timp de 20 de secunde.

Pentru sos, marinada realizată la început pentru sea bass este amestecă într-un blender.

Vezi VIDEO mai jos!

File de sea bass cu gnocchi și sos de lămâie cu parmezan

INGREDIENTE:

File de sea bass

Baby spanac

Cartof

Lămâie

Ouă

Făină

Parmezan

Smântână

Unt

Ulei de măsline

Sare

Zahăr

MOD DE PREPARARE:

Pentru început, peștele este brezat într-o tigaie unsă cu ulei; este așezat pe partea cu piele, apoi asezonat cu sare și unt pentru un plus de gust. Cu ajutorul unei linguri, peștele este îmbrăcat în unt, pentru a se găti uniform. 

Pentru garnitură, în aceeași tigaie se sotează apoi baby spanac și se asezonează cu sare.

Pentru gnocchi se prepară un aluat din 3 cartofi copți, 2 ouă, sare, făină, ulei de măsline și parmezan ras. Aluatul este pus într-un posh, porționat, iar gnocchi rezultați sunt gătiți în apă inițial fiartă, apoi menținută la 85-90 de grade. După gătire, gnocchi sunt scoși în gheață, după care sunt fierți într-un sos savuros. Pentru acesta, într-o soteuza cu ulei de măsline se adaugă smântâna lichidă, sare, parmezan, zeamă de lămâie, zahăr și unt. Poftă bună!

Vezi VIDEO mai jos!
Relationate

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies