Chef Ciprian Nicolescu este invitat duminica la Arena Bucatarilor

Chef Ciprian Nicolescu este invitat duminica la Arena Bucatarilor

Duminica, de la 10:30, Arena Bucatarilor te asteapta cu noi preparate delicioase, pregatite de aceasta data de catre Chef Ciprian Nicolescu.

Ciprian Nicolescu este in prezent Corporate Chef in cadrul unui renumit lant de restaurant din Bucuresti. În cei peste 20 de ani de experienta in gastronomie, Chef Ciprian Nicolescu a lucrat in restaurante cu doua stele Michelin din Germania si Italia, precum si pe vase de croaziera cu pana la 5000 de pasageri. 

Dupa 12 ani petrecuti in Londra, ca Head Chef și Executive Chef in cadrul unor hoteluri de patru si cinci stele, Ciprian Nicolescu s-a intors in Romania datorita proiectului in care a fost implicat la Hotelul Ramada Plaza Craiova, ca Executive Chef al Restaurantului Ellipse.

Ciprian este celebru pentru preparatele sale, dar si pentru faptul ca nu face niciodata rabat de la calitate. Cei care au avut sansa sa ii deguste retele stiu ca acesta reuseste cu succes sa reinterpreteze intr-o maniera moderna bucataria traditionala romaneasca. 

"Am lucrat pe langa multi maestri bucatari straini, care reinterpretau meniuri foarte vechi, de 100 sau 200 de ani, fapt ce a dus la dezvoltarea meniurilor, pana la stadiul de perfectiune. Mi-am dat seama ca acest lucru ii lipseste bucatariei romanesti, ii lipseste noutatea", a declarat Ciprian Nicolescu intr-un interviu acordat publicatiei online Gazeta de Sud. 

Duminica aceasta, descopera in premiera un meniu de trei stele Michelin si secretele restaurantelor la care aspira orice maestru in arta culinara.

Descopera tehnici, secrete si povesti din lumea celor mai iscusiti maestri in arta culinara si delecteaza-te cu operele lor de arta culinara, in fiecare duminica, de la ora 10:30, numai la PRO TV!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Articole pentru emisiune Arena Bucătarilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni